De Lange Wei maakt, met behulp van cliënten, nieuwe RvT-leden wegwijs

De twee nieuwe leden van de vijfkoppige Raad van Toezicht, Ron Axt en Rob Donninger, hebben vandaag kennisgemaakt met De Lange Wei. Ze werden rondgeleid in beide woonzorgcentra en namen ook een kijkje in de twee wijksteunpunten. Aan het einde van de dag was er veel om over na te praten. De MT-leden extramuraal, intramuraal en facilitair hielden korte presentaties waarna er werd geluncht met de Ondernemingsraad. De kennismaking startte met een kopje koffie met cliënten in het restaurant van De Lange Wei (zie foto). Vanzelfsprekend stond ook een bezoek aan De Zes Molens, de zusterlocatie in Hoornaar, op het programma.

 

Beide toezichthouders brengen veel kennis en kunde mee. Ron Axt heeft in Tiel als bestuursvoorzitter van Stichting Thuiszorg en Maatschappelijk werk Rivierenland (STMR) een brede expertise opgebouwd  op het gebied van thuis- en verpleeghuiszorg, jeugd, welzijn en Wmo. Hij zit ook de Raad van Toezicht van MEE West-Brabant voor en zet zich als RvT-lid in voor TragelZorg uit Zeeuws-Vlaanderen. Zijn ambitie, visie en gedrevenheid sluiten naadloos aan. Rob Donninger is bestuurder bij Woonforte uit Alphen aan den Rijn. Hij is thuis in vastgoed, financiën en ICT. Zijn visie op wonen, de samenleving en de zorg voor kwetsbare mensen passen bij de vraagstukken waar De Lange Wei de komende jaren voor staat.

 

Peter Klein en Kees van den Herik namen afscheid van de Raad van Toezicht. Eerstgenoemde was voorzitter, een rol die nu wordt bekleed door Ron Axt.