De Lange Wei start met Tafeltje Dekje en Open eettafel De Zes Molens in Hoornaar

De Lange Wei start in Hoornaar met twee nieuwe diensten in en vanuit locatie De Zes Molens: Tafeltje Dekje en Open eettafel De Zes Molens. Voor Tafeltje Dekje werkt De Lange Wei samen met de gemeente Giessenlanden en Stichting Maaltijdvoorziening Hoornaar. Vrijdag 17 februari tekenden de drie partijen hiervoor een intentieovereenkomst.

 

“We willen inwoners uit Hoornaar ondersteunen als zij tijdelijk of structureel niet in staat zijn zelf een warme maaltijd te bereiden of de benodigde inkopen hiervoor te doen. Voorheen werkten we samen met Present uit Ameide, maar wilden graag een samenwerking aangaan met een partij uit het dorp. Daarom legden wij samen met de gemeente Giessenlanden contact met De Lange Wei. De Lange Wei verzorgt in Hardinxveld-Giessendam al jaren Tafeltje Dekje en reageerde enthousiast op ons voorstel om in Hoornaar Tafeltje Dekje over te nemen”, aldus Jos Verspui van de Stichting Maaltijdvoorziening Hoornaar.

 

Verse en warme maaltijden

Met Tafeltje Dekje kunnen inwoners uit Hoornaar een vers bereide en warme maaltijd bij hun thuis ontvangen. “De koks van locatie De Zes Molens bereiden deze warme maaltijd, bestaande uit een hoofdgerecht en toetje. Tussen de middag bezorgt een vrijwilliger van de Stichting Maaltijdvoorziening Hoornaar de maaltijd in een warmhoudset bij de klant thuis, zodat hij een heerlijke warme maaltijd kan nuttigen. We willen graag Stichting Maaltijdvoorziening Hoornaar en de gemeente Giessenlanden bedanken voor het vertrouwen in ons. We kijken uit naar een mooie samenwerking”, aldus Hannie Boerman, leidinggevende locatie De Zes Molens. Geïnteresseerden kunnen voor meer informatie of om zich aan te melden telefonisch contact met opnemen met de medewerkers van het restaurant van locatie De Zes Molens via 0184-678043.

 

Open eettafel De Zes Molens

Daarnaast start De Lange Wei met de Open eettafel in het restaurant van locatie De Zes Molens. Vanaf dinsdag 21 maart zijn inwoners uit de omgeving iedere derde dinsdag van de maand vanaf 12.00 uur welkom in het restaurant. Deze middag kunnen zij tegen een aantrekkelijk tarief een maaltijd en toetje nuttigen.