De Lange Wei verwelkomt nieuw lid in de Raad van Toezicht

Simone Dirven vertrekt als lid van de Raad van Toezicht van De Lange Wei vanwege het verstrijken van haar tweede zittingstermijn. Hinke Gijzel neemt het stokje van haar over en zal per 1 februari toetreden tot de Raad van Toezicht van De Lange Wei.

 

Hinke Gijzel werkt als adviseur in de langdurige zorg. Zij werkt voor verschillende zorgorganisaties op het gebied van strategie, beleid en een goed werkende organisatie. Kwaliteit van zorg voor bewoners, naasten, medewerkers en de organisatie zijn uitgangspunt bij alle vraagstukken. Hinke Gijzel: ‘’Die kennis en ervaring pas ik graag toe in mijn rol in de Raad van Toezicht”.

 

Ron Axt, voorzitter Raad van Toezicht: “Wij danken Simone Dirven hartelijk voor haar inzet en fijne samenwerking. In die acht jaar tijd heeft Simone een belangrijke bijdrage geleverd als toezichthouder aan de kwaliteit en (door)ontwikkeling van de Raad van Toezicht en De Lange Wei. Met de komst van Hinke is de Raad van Toezicht weer compleet. De brede kennis en ervaring die Hinke heeft opgedaan maken haar een waardevol nieuw lid voor de Raad van Toezicht van De Lange Wei. Wij wensen haar veel succes toe en vertrouwen op een plezierige samenwerking.”