De Lange Wei is genomineerd voor de Social Impact Award van Baanbrekend Drechtsteden. Stem op ons! Klik onderstaande link aan, lees over de genomineerden (wij zijn nummer zeven) en druk op de Stem-button onderaan de pagina. Meer informatie

De Lange Wei viert 65-jarig bestaan met tuinfeest

Woensdag 7 juni is De Lange Wei jarig. Deze dag bestaat onze organisatie 65 jaar. Om dit te vieren nodigen wij de inwoners uit Hardinxveld-Giessendam en Giessenlanden uit voor een tuinfeest in onze woonzorgcomplexen.

 

“Onze verjaardag vieren we graag samen met u. Op deze bijzondere dag laten wij u graag zien wat De Lange Wei te bieden heeft aan welzijnsactiviteiten. Van 15.00 tot 17.00 uur kunt u daarom in de beweeg- en beleeftuin van locatie De Lange Wei in Boven-Hardinxveld en op het binnenplein van locatie De Zes Molens in Hoornaar deelnemen aan diverse welzijnsactiviteiten. Zo kunt u bijvoorbeeld deelnemen aan een sjoel en jeu de boules wedstrijd. Tussendoor bieden wij u graag een hapje en een drankje aan. Wij kijken er naar uit u woensdag de 7e te ontmoeten”, aldus Agnes Klaren, directeur/bestuurder De Lange Wei.