De Lange Wei zingt mee met Sinatra, Jones en Cramer

De stichting vrienden van de Burgemeester de Boerstichting is opgericht in 1998. Dit betekent dat zij twintig jaar bestaat. Afgelopen zaterdag werd dit groots gevierd. Uiteraard in De Lange Wei én samen met bewoners en donateurs. Zij kregen de jubileumshow 'Kent u deze nog?' voorgeschoteld.

 

Op het podium maakten Nick Jefferson (achter de piano) en zanger Ben Cramer (die kennen we zeker!) een muzikale tijdreis. Ze brachten bekende liedjes van toen en nu ten gehore. Onder andere hoogtepunten uit het musicalrepertoire van Cramer en evergreens van Frank Sinatra en Tom Jones passeerden de revue. Ook vroegere Nederlandse sterren als Willie Alberti, André Hazes, Toon Hermans en Wim Sonneveld kwamen voorbij. Cramer putte natuurlijk ook uit zijn eigen omvangrijke oeuvre. Hij sloot de show af met 'Hij was maar een clown' waarmee hij begin jaren zeventig een hit scoorde.

 

Tijdens het optreden werd hij overigens vergezeld door een clown. Hoewel de man op het schilderij hem droevig aankeek werd er vooral veel gelachen. De circa 175 toeschouwers genoten met volle teugen van een geweldige show. De organiserende vriendenstichting dankt beide artiesten voor hun sfeervolle performance en de vrijwilligers voor hun inzet en hulp. Eén van hen deelde in de pauze zelf gebakken soesjes uit. Daardoor viel het jubileumfeestje nóg meer in de smaak!