Geen prijs, toch winnaar

'Lucky number 7' De Lange Wei viel helaas niet in de prijzen, toch beleefden we donderdag 8 november een geweldige avond in het Dordtse theater Kunstmin.

 

Taxi Stam mocht het podium betreden om de Vakjuryprijs in ontvangst te nemen en Peute Recycling won de Publieksprijs. Net als de overige 28 genomineerden voor de Social Impact Award van Baanbrekend Drechtsteden stond De Lange Wei na afloop bepaald niet met lege handen. We voelen ons toch een beetje winnaar en beschouwen het als een eer dat we voor deze prestigieuze prijs in aanmerking kwamen.

 

We waren genomineerd omdat bij ons voelbaar is dat we een sociale organisatie zijn. Mensen met kleine en grote beperkingen zijn altijd welkom. Uitgangspunt in ons aannamebeleid is altijd: Wat zijn je mogelijkheden? Wat kun je wél? Dit sociale beleid levert veel op. De medewerkers hebben zich stuk voor stuk ontwikkeld in hun werk. Ze zijn een aanwinst voor onze organisatie!

 

Iedereen die op ons heeft gestemd, hartelijk bedankt! We hebben in totaal 378 stemmen vergaard en eindigden daarmee op de vijfde plaats.