Geslaagde eetfestiviteiten in restaurant De Lange Wei

De Boerse Pracht, het restaurant van De Lange Wei, liet haar 'gasten' deze week smullen van een sorbetmiddag en een High Tea.

 

Tijdens de High Tea bestond het gezelschap enkel uit bewoners van de aanleunwoningen. Zij hielden voor het eerst een gezellig samenzijn in de zomer. Dit zou naast het jaarlijkse kerstdiner en de voorjaarsmaaltijd wel eens een nieuwe traditie kunnen worden. Bewonerscommissie Rembrandthof wilde het op basis van goede eigen ervaringen en het feit dat veel huurders gezien hun hoge leeftijd geen vakantie meer vieren 'gewoon eens proberen' en constateerde al snel dat de High Tea bij een ieder in de smaak viel. Nóg voordat de eerste hapjes waren genuttigd. Niet alleen een heerlijke mix aan gerechten, maar ook de bewoners onderling, die elkaar lang niet altijd tegen het lijf lopen aangezien ze in verschillende gedeeltes van De Lange Wei woonachtig zijn.

 

De Lange Wei maakte enkele foto's van beide eetfestiviteiten. Zie de collage op onze Facebookpagina. Voor twee prachtige plaatjes danken we Suzanne Heikoop van SHe Fotografie. Zij maakte ook de sfeerfoto die deze week op de voorpagina van Het Kompas prijkt. Of je nu 9 of 99 bent: een heerlijk ijsje gaat er altijd in. Zeker als het een sorbet betreft, opgevuld met slagroom en vruchten. Genieten maar!