Geslaagde oudejaarsactiviteiten in De Lange Wei

Vannacht luidt Nederland met veel bombarie en lekkernijen 2019 in. Op de valreep van 2018 werden er in De Lange Wei nog tal van leuke activiteiten gehouden waarmee als het ware het oude jaar werd uitgeluid.

 

Zonder herrie overigens. Integendeel. De liedjes die de Weidezangers, het huiskoor van ons woonzorgcentrum in Hardinxveld-Giessendam, en Bertha en Bartha, die De Lange Wei als hun thuishaven beschouwen, de afgelopen weken ten gehore brachten, waren een lust voor het oor. Arie van Wingerden, de dirigent van de Weidezangers, speelde ook piano tijdens de sfeervolle kerstmaaltijd voor de bewoners. Met ingang van 22 januari repeteert het koor niet meer op maandag, maar op dinsdag. Elke week 's middags van 16.00 tot 17.30 uur in De Lange Wei. Versterking is geboden! Wie lid wil worden kan zich opgeven bij activiteitencoördinator Mireille Gelderblom. Zij is bereikbaar via tel. 0184678017. Mailen kan natuurlijk ook: m.gelderblom@delangewei.nl.

 

Bertha en Bartha gaan ook onverdroten voort. Al dertig jaar vormen ze een muzikaal duo. In De Lange Wei zijn ze een graag geziene gast. Vandaar dat ze besloten het einde van hun jubileumjaar op te luisteren met een kerstconcert op bekend terrein. Met bekende gezichten in de zaal en op het podium. Family & Friends in optima forma!

 

Via de foto-impressie op onze Facebookpagina kunt u nog een keer nagenieten van deze geslaagde oudejaarsactiviteiten. Alle goeds toegewenst in het nieuwe jaar!