Gezellig samenzijn valt bepaald niet uit de toon

De medewerkers van De Lange Wei werden donderdagavond bedankt voor hun nimmer aflatende inzet in het afgelopen jaar. Dat gebeurde zoals ze gewend zijn met een groots opgezet winterfeest in het atrium en het restaurant.

 

De gezellige avond stond in het teken van aandacht voor elkaar en samen zijn. En lekker eten! De keuken haalde weer alles uit de kast. Zo ook de Zingende Koffiemeisjes, die voor een muzikale noot zorgden en de positief ontvangen popquiz in goede banen leidden. Bestuurder Agnes Klaren blikte in haar toespraak terug op 2018, dat in het teken stond van kwaliteit. De Lange Wei behaalde voor het negende achtereenvolgende jaar het PREZO Gouden Keurmerk, doorstond met vlag en wimpel het onaangekondigde bezoek van de Inspectie voor de Gezondheidszorg, ontving vele mooie waarderingen op ZorgkaartNederland en zag haar als vanzelfsprekend ervaren sociaal ondernemerschap (we creëren banen voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt) beloond met een nominatie voor de Social Impact Award van Baanbrekend Drechtsteden.

 

Zonder gepassioneerde medewerkers zou dit nooit zijn gelukt! Enkelen van hen vieren hun jubileum en werden in de bloemetjes gezet. Ria Hooikaas, Janneke van Houwelingen, Elly zum Grotenhof en Miranda Smit zijn allen al 12,5 jaar in dienst.