Grote Bingo Avond Vriendenstichting doet zijn naam eer aan

O-ver-wel-di-gend. Dat was de belangstelling tijdens de Grote Bingo Avond die de Vrienden van de Burgemeester de Boerstichting vrijdagavond hield in partycentrum 't Hart.

 

Het was het derde achtereenvolgende jaar dat de vrienden van De Lange Wei (vroeger de Burgemeester de Boerstichting geheten) deze activiteit organiseerden en net als vorige jaren was de zaal met ruim 160 deelnemers tot de nok gevuld. Te winnen waren onder andere vleesbonnen, geldprijzen, dinerbonnen, een kappersbon, bloemstukjes, taarten, een airfryer, Senseo-apparaat, tablet en zelfs een prachtig schilderij dat speciaal voor deze avond was gemaakt. Na de laatste ronde werden twee boodschappentassen vol met etenswaren verloot.

 

Met de opbrengst van de Grote Bingo Avond worden vijf tablets aangeschaft voor de huiskamers in De Lange Wei. Dankzij de superenthousiaste deelnemers kijkt de stichting terug op een geslaagde en succesvolle activiteit, die volgend jaar zeker weer een vervolg krijgt. Nieuwe ronde, nieuwe kansen ...