De Lange Wei is genomineerd voor de Social Impact Award van Baanbrekend Drechtsteden. Stem op ons! Klik onderstaande link aan, lees over de genomineerden (wij zijn nummer zeven) en druk op de Stem-button onderaan de pagina. Meer informatie

Kunstwerken nog maar even te bewonderen ...

,,Schilderen vind ik een heerlijke bezigheid en is voor mij naast hard werken pure ontspanning." Aldus de Werkendamse amateurkunstenares Liesbeth de Rooij van de Vendel wier werken al geruime tijd zijn te bewonderen in De Lange Wei.

 

We brengen dit onder de aandacht omdat de schilderijen, die zijn gemaakt van acryl en olieverf, na de zomer verhuizen en dus niet meer bij ons ophangen. Dat zal best even wennen zijn want veel bewoners en medewerkers raakten eraan gehecht. Ze kreeg veel positieve reacties en ook het verzoek om meer werken te etaleren. Zoals in het atrium recht tegenover de ingang waar de schilderijen op bovenstaande foto onlangs een mooi, prominent plekje hebben gekregen.

 

Momenteel vindt de kunstenares de uitdaging om portretten te maken erg boeiend. Een indruk krijgen van wat ze zoal uit haar penselen tovert, surf dan naar de website www.atelierlavendel.nl.