Op zoek naar een bijzondere werkplek in de zorg?

Wij zoeken per direct verpleegkundigen niveau 4 en 5, verzorgenden IG en VIG/MMZ.

 

De Lange Wei, waar het gewone juist bijzonder is. Ben je op zoek naar een bijzondere, plezierige werkplek in de zorg en omarm je onze kernwaarden passie, creativiteit en flexibiliteit, neem dan contact op. Je kunt in onze woonzorgcentra in Hardinxveld-Giessendam en Hoornaar aan de slag, maar ook in de wijk. Waar je ook werkzaam bent, we bieden je een open en inspirerende werkomgeving. Dag in dag uit zetten we ons met hart en ziel in voor onze cliënten zodat ze hun leven kunnen leiden zoals zij dat willen. We vinden het belangrijk dat je je op professioneel en persoonlijk vlak blijft ontwikkelen en continu werkt aan de kwaliteit van het door jouw geleverde werk.

 

Bij De Lange Wei werken mensen die iets voor anderen willen betekenen. Samen met de cliënt blijf je het bijzondere van de 'gewone' dingen in het leven inzien. Je bent gepassioneerd en denkt in mogelijkheden en oplossingen. Soms wijken  we af van de gebaande paden, eigen initiatief juichen we van harte toe.

 

Aantal uren in overleg. We ontvangen graag je CV en motivatie. Die richt je aan personeelsadviseur Carin Hoogenberg. Haar e-mailadres is c.hoogenberg@delangewei.nl. Wil je (eerst) meer weten over de vacatures zoek dan contact met Hannie Boerman of Ellis Kortlever, de leidinggevenden Intramurale Zorg en Wijkverpleging. Te bereiken via h.boerman@delangewei.nl en e.kortlever@delangewei.nl en het algemene telefoonnummer van onze organisatie (0184-678000). We verwelkomen je graag als collega!