Themamaanden in locatie De Zes Molens

De Lange Wei is sinds maart in locatie De Zes Molens in Hoornaar gestart met themamaanden. Iedere maand staan de activiteiten en enkele gerechten op de menukaart in het restaurant in het teken van een ander thema. Daarnaast wordt de locatie aangekleed met attributen en accessoires passend bij het thema. Het thema van de maand maart is de jaren ’50.

 

“Aan de hand van deze themamaanden willen we meer samenhang en verbinding creëren tussen onze welzijnsactiviteiten en het restaurant in onze locatie. Hiermee zorgen we voor meer beleving voor onze cliënten, dit is echt een meerwaarde voor hen. Voor de activiteiten zoeken we samenwerking met diverse externe partijen uit de omgeving, zoals de Historische Vereniging”, aldus Margriet Stasse, Coördinator Welzijn locatie De Zes Molens.   

 

Activiteiten

Voor het thema de jaren ’50 in de maand maart hield de Historische Vereniging een presentatie, lopen medewerkers van locatie De Zes Molens vrijdag 24 maart om 11.00 uur een modeshow met kleding en kapsels uit de jaren ’50 en is op dinsdag 28 maart om 15.00 uur een quiz met vragen over materialen, spullen en weetjes over de jaren ’50. Deelname aan de activiteiten kost € 2,50 per persoon. Tijdens de activiteiten ontvangen de deelnemers een kopje koffie of thee met een koekje.

 

Restaurant

In de jaren ’50 werd in Nederland de Indische keuken geïntroduceerd uit Nederlands Oost-Indië. Daarom is het de gehele maand maart mogelijk om in ons restaurant Nasi Goreng met satéstokjes, pindasaus, kroepoek en atjar tjampoer te nuttigen. Het is ook mogelijk om de nasi bij ons te bestellen om af te halen. Kosten hiervoor zijn € 7,50 per persoon.