Topwaarderingen voor De Lange Wei en De Zes Molens

Wow! We hebben afgelopen week twee topwaarderingen gekregen op ZorgkaartNederland, de waarderingswebsite van Patiëntenfederatie Nederland. De mantelzorgers van twee cliënten met Alzheimer gaven zowel De Lange Wei als De Zes Molens (ons woonzorgcentrum in Hoornaar) een tien.

 

Daar zijn we uiteraard ontzettend blij mee en trots op. Hulde aan onze zorgzame medewerkers, die, zo is te lezen in de waarderingen, liefde, rust en aandacht uitstralen en de mantelzorgers overal bij betrekken. Ook de gezellige sfeer wordt geprezen. De Zes Molens wordt zelfs een parel in Giessenlanden genoemd.

 

Degene die een beoordeling geeft op ZorgkaartNederland laat weten wat hij of zij vindt van de volgende aspecten van de zorg- en dienstverlening: Afspraken, Verpleging, Omgang Medewerkers, Kwaliteit van Leven, Luisteren en Accommodatie. Bij elk aspect was het cijfer een tien. Daar zijn we het zelf niet helemaal mee eens want het kan altijd beter. Bovendien: bescheidenheid siert de mens. Uiteraard zijn we wel verguld met deze prachtige complimenten. Die nemen we dan ook dankbaar en met gepaste trots in ontvangst. Ga naar https://bit.ly/2r5HpXB om de twee topwaarderingen te lezen.