Zomerontmoetingen vrijwilligers komen goed uit de verf

De Lange Wei is rijk aan vrijwilligers. Lang niet iedereen kent elkaar en het leek ons dan ook een goed idee om twee zomerontmoetingen te organiseren. In De Lange Wei en De Zes Molens.

 

De achterliggende gedachte was natuurlijk ook om onze dierbare vrijwilligers (we tellen er ruim 250) een gezellige middag te bezorgen en daarmee te bedanken voor hun belangeloze en onmisbare inzet. Die opzet slaagde. Onder het genot van feestelijke drankjes en een luchtig ijsje vond een sfeervol samenzijn plaats. Op beide locaties in de buitenlucht waardoor de naam 'zomerontmoeting' ook echt van toepassing was.

 

Eunice Roos, onze huispianiste in Hoornaar, zorgde bij beide ontmoetingen voor een vrolijke noot. Voor sommige vrijwilligers in Hardinxveld-Giessendam was het een kennismaking met de beweeg- en beleeftuin, waar alles in volle bloei staat. Bij De Zes Molens namen de zomergasten op het terras plaats. Van daar kijk je zo de weidse polder in. Een heerlijk ontspannen middag dus die ze allen dik hebben verdiend!