Activiteit

Aanbieden BraintrainerPlus door De Vrienden van De Rembrandthof

De Rembrandthof

Iedereen

14-06-2023
Braintrainer 07 04 2021 16

Woensdag 14 juni  is er een gezellige middag  in locatie De Rembrandthof; vanaf 14.30 uur bent u van harte welkom in het Atrium.

Vanmiddag maken we een reis door de wereld en zullen diverse collega's kleding showen vanover de hele wereld. Komt u ook een kijkje nemen?

In de pauze van deze middag zullen De Vrienden Van De Rembrandthof de BraintrainerPlus aanbieden aan de bewoners van De Rembrandthof.

Wat is nou die BraintrainerPlus:

BrainTrainerPlus™ stimuleert het denkvermogen en het geheugen van ouderen en mensen met beginnende dementie.

De BrainTrainerPlus™ is ontwikkeld als hulpmiddel om het denkvermogen en het geheugen van ouderen en mensen met - beginnende - dementie of Alzheimer te stimuleren. Op de BrainTrainerPlus™ kunnen voorgeprogrammeerde (30+) spelletjes en quizzen worden gespeeld maar ook kun je eenvoudig zelf je eigen quiz of familieboek toevoegen. De moeilijkheidsgraad van alle spellen en quizzen wordt automatisch aangepast aan het niveau van de gebruiker, zo heeft deze altijd een succeservaring.

Speel samen of doe een dagelijkse training

Voor elke gebruiker kan een dagelijkse training worden aangemaakt, dat geeft structuur aan de dagindeling van de bewoner. En wanneer er samen met een begeleider, buddy of familielid wordt gespeeld, kan er worden overgeschakeld naar het (persoonlijke) levensboek. Hoe leuk om samen foto’s van het kleinkind te kijken of favoriete muziek van weleer te beluisteren! Op deze manier draagt de BrainTrainerPlus™ positief bij aan een levendig contact tussen de gebruiker van de BrainTrainerPlus™ en zijn of haar bezoeker of begeleider; het schept verbinding.

Entree voor externen: € 4,00 inclusief een kopje koffie

Heeft u vragen over deze activiteit?