Activiteit

Winterfair

De Zes Molens

Iedereen

09-12-2022

Noteer vrijdag 9 december in uw agenda!

De rotonde bij De Zes Molens is een geweldige locatie om een winterse markt te organiseren. Een markt die zowel voor jong als voor oud aantrekkelijk is.

Wat kunt u onder andere vinden: Freubelrijk, Sieraden, De Bijzaak, Cadeau Jantiek, Cadeau Roselijn, Scheiwijk Zuivel, Maatjes kaas, Fijnproevertje, Tassen, sjaals, handwerk en boeken. Maar ook vind u er een kraam van  Bloemsierkunst Klim-op en Welkoop. Kortom er is keus genoeg.

Ook aan de inwendige mens is gedacht. Er wordt verse erwtensoep verkocht, broodjes worst en natuurlijk warme chocolademelk. Op het middengedeelte van de rotonde staat het Natuurcentrum Gorkum met schapen, geiten en een paardje; een ware kerststal dus. Er is livemuziek aanwezig en tussen 18.30 en 19.30 uur kunt u genieten van een optreden van Muziekvereniging Da Capo uit Giessenburg. 

Even uitrusten of u opwarmen? Binnen in het restaurant kunt u rustig zitten en genieten van een kopje koffie of thee.

Kortom een winter fair met een warme en gezellige uitstraling. De markt vindt plaats tussen 16.30 en 20.30 uur. Komt u met de auto? Het terrein is autovrij. Er is voldoende parkeergelegenheid op het Dirk IV plein in Hoornaar.

Mogen we u ontmoeten!

Heeft u vragen over deze activiteit?