Over ons

 

De Lange Wei ondersteunt ouderen en mensen met functiebeperkingen in de gemeente Hardinxveld-Giessendam, gemeente Giessenlanden en omgeving. Wij bieden u thuis diverse mogelijkheden tot wonen, zorg, welzijn en diensten.  Hoe u uw leven ook inricht en waar u ook woont, wij ondersteunen u graag om zo lang mogelijk zelfstandig en zelfredzaam te kunnen blijven.

 

Het leven zit vol keuzemomenten en maakt ons tot wie we zijn: een uniek persoon. Iedereen heeft andere levenservaringen, een eigen manier van leven en hoe iemand tegen het leven aan kijkt. Wij houden rekening met de verscheidenheid aan mensen en respecteren uw wensen, keuzes en privacy. Bij De Lange Wei vinden we het belangrijk dat u zelf de regie over uw leven houdt en de vrijheid heeft uw eigen leven in te delen. U maakt dan ook uw eigen keuzes met betrekking tot uw daginvulling, zorg en welzijn. 

 

Medewerkers en vrijwilligers
Bij De Lange Wei werken ruim 400 toegewijde medewerkers om u hoge kwaliteitszorg en -welzijn te bieden. Deze zorg en ondersteuning leveren zij in samenwerking met mantelzorgers en onze ruim 250 vrijwilligers. Zij aan zij zetten zij zich in voor al onze cliënten in ons werkgebied.