2 uur
De Groene Wei

Fietsmaatje

Wat is de omgeving van Giessenburg toch mooi! De bewoners van De Groene Wei en de cliënten van de dagbesteding komen veelal uit deze mooie omgeving en het voelt dan ook als thuis voor ze. Helaas kunnen ze door lichamelijke- en geestelijke achteruitgang niet meer zelfstandig op de fiets stappen om de wind door de haren te voelen gaan en te genieten van al dit moois. Maar wat gunnen wij ze dit  wel toe!     

Wij zijn in het gelukkige bezit van een duo-fiets. Een speciale tandem met drie wielen. Omdat je naast elkaar zit en niet achter elkaar is het een stuk gezelliger om samen te fietsen. De fiets is uitgerust met een elektromotor zodat je ook kunt fietsen met trapondersteuning zodat het fietsen nog eenvoudiger gaat. Op de duo-fiets is er 1 persoon die de fiets bestuurd en remt. De passagier die naast de bestuurder zit kan wel mee trappen maar niet sturen of remmen.

Uiteraard krijgt u een goede uitleg over hoe u de fiets kunt gebruiken. 

Wilt u graag dat de bewoners en cliënten van De Groene Wei optimaal kunnen genieten van de omgeving? Neem contact op met de vrijwilligerscoördinator van De Groene Wei, Mireille Gelderblom via 0184-678000 of per mail.

m.gelderblom@delangewei.nl

Heeft u vragen over deze functie?