Maatschappelijke stage

Leerlingen van het voortgezet onderwijs kunnen door het hele jaar, met uitzondering van de maand augustus bij ons een maatschappelijke stage lopen. Tijdens deze stage doe je vrijwilligerswerk en ervaar je hoe het is om je in te zetten voor de maatschappij.

 

Voor een maatschappelijke stage dien je minimaal 13 jaar oud te zijn en 12 uur stage te lopen. Als je voor De Lange Wei kiest, ben je er van verzekerd dat je goede begeleiding krijgt gedurende je maatschappelijke stage.

Wat doe je tijdens de stage?
Tijdens je stage heb je persoonlijk contact met cliënten en bied je hen gezelligheid. Taken zijn onder andere: tafel dekken, klaar maken van het brood, koffie inschenken of een spelletje doen met cliënten.


Contact

Wil je een maatschappelijk stage lopen in de periode vanaf september tot januari, meld je dan aan in de periode van maart - juli. Je krijgt dan een bevestiging en een uitnodiging voor kennismaking en uitleg in de zomervakantie.

 

Wil je een maatschappelijk stage lopen in de periode vanaf januari tot juli, meld je dan aan in de periode van september - december. Je krijgt dan een bevestiging en een uitnodiging voor kennismaking en uitleg in de kerstvakantie.

 

Buiten de genoemde periodes is het voor ons niet mogelijk om maatschappelijke stages in te plannen


Interesse?

Stuur dan je sollicitatie naar ons op. Wil je meer informatie? Neem dan contact op met de Coordinator vrijwilligers door te bellen naar 0184-678000.

 

We wensen je een leuke en leerzame tijd toe in De Lange Wei.