Werken bij

Bij De Lange Wei werken medewerkers die iets voor anderen willen betekenen. Allen met hetzelfde doel voor ogen: cliënten zo goed mogelijk van dienst zijn, zorgen dat zij geluk ervaren en zo zelfstandig mogelijk hun leven blijven leiden.

 

In onze organisatie werken ruim 400 medewerkers, 260 vrijwilligers en familie, vrienden en kennissen van cliënten. Wij onderhouden graag persoonlijk contact met al deze verschillende partijen. Door de open werksfeer heeft iedereen aandacht voor elkaar en een gemeenschappelijk verantwoordelijkheidsgevoel.

 

Professioneel en prettig
Bij ons kun je aan de slag in verschillende soorten functies. In welke functie je ook werkzaam bent, wij bieden jou een open en prettige werkomgeving met goede arbeidsomstandigheden volgens de CAO VVT. Daarnaast zetten wij ons in dat je je zowel op persoonlijk als professioneel vlak blijft ontwikkelen en continu werkt aan de kwaliteit van het door jou geleverde werk.

Kernwaarden

Kunnen blijven leven zoals de cliënt dat wil:  het klinkt zo gewoon, maar is eigenlijk heel bijzonder. Daar moet je je van bewust zijn als je voor onze organisatie werkt. Samen met de cliënt blijf je het bijzondere van de, tussen aanhalingstekens, gewone dingen in het leven inzien.

 

We werken binnen De Lange Wei met vier kernwaarden, te weten: passie, creativiteit, flexibiliteit en verbindend. Iedereen die betrokken is bij onze organisatie heeft het beste over voor de medemens. Je zet je met hart en ziel in voor de cliënt zodat hij of zij zich thuis voelt. Je denkt in mogelijkheden en oplossingen, niet in problemen. In sommige gevallen wijken we af van de gebaande paden. Daar ga jij in mee. Eigen initiatief, hoe groot of klein ook, juichen we van harte toe.

 

We zetten onze ondersteuning duurzaam, slim en vernieuwend in en houden trends en veranderingen in de sector nauwlettend in de gaten. Leren en verbeteren is belangrijk. Voortdurend wordt gekeken waar de ondersteuning beter kan. Dit vergt een mate van flexibiliteit, van meebewegen. Tot slot: Verbindingen maken het verschil! Daar zijn we van overtuigd. Samen zijn, doen en werken: dat maakt het voor iedereen gemakkelijker, beter en bovenal leuker. Wat de een niet kan of weet, heeft de ander wellicht een oplossing voor. We bundelen de krachten.

 

Privacystatement

De Lange Wei hecht veel waarde aan de privacy van haar medewerkers. We verwerken de personeelsgegevens en dragen daarvoor verantwoordelijkheid. Vanuit dit kader is een privacystatement  opgesteld. 

 

Contact
Wil je meer weten over de mogelijkheden om bij ons aan de slag te gaan? Bekijk dan onze vacatures, stuur een open sollicitatie of neem contact op met onze Personeelsadviseur via 0184-678000.