Werken bij

Bij De Lange Wei werken medewerkers die iets voor anderen willen betekenen. Allen met hetzelfde doel voor ogen: cliënten zo goed mogelijk van dienst zijn, zorgen dat zij geluk ervaren en zo zelfstandig mogelijk hun leven blijven leiden.

 

In onze organisatie werken ruim 400 medewerkers, 260 vrijwilligers en familie, vrienden en kennissen van cliënten. Wij onderhouden graag persoonlijk contact met al deze verschillende partijen. Door de open werksfeer heeft iedereen aandacht voor elkaar en een gemeenschappelijk verantwoordelijkheidsgevoel.

 

Professioneel en prettig
Bij ons kun je aan de slag in verschillende soorten functies. In welke functie je ook werkzaam bent, wij bieden jou een open en prettige werkomgeving met goede arbeidsomstandigheden volgens de CAO VVT. Daarnaast zetten wij ons in dat je je zowel op persoonlijk als professioneel vlak blijft ontwikkelen en continu werkt aan de kwaliteit van het door jou geleverde werk.

Kernwaarden
Zelfstandigheid, betrouwbaarheid, probleemoplossend vermogen (alles is mogelijk), betrokkenheid bij cliënten en organisatie, respectvol naar ieder en het nemen van eigen verantwoordelijkheid zijn de kernwaarden voor onze medewerkers. Hiermee stralen we openheid, warmte en kracht naar elkaar en onze cliënten uit.

 

Contact
Wil je meer weten over de mogelijkheden om bij ons aan de slag te gaan? Bekijk dan onze vacatures, stuur een open sollicitatie of neem contact op met onze Personeelsadviseur via 0184-678000.