Opleidingen

De Lange Wei is door ECABO en Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) benoemd tot een erkend leerbedrijf. Bij ons is het mogelijk om een opleiding in zorg te volgen via de Beroeps Opleidende Leerweg (BOL) of de Beroeps Begeleidende Leerweg (BBL).

 

Om te werken in de zorg is het belangrijk dat je gevoel hebt voor en geeft om mensen. De Lange Wei werkt veel samen met diverse scholen, zoals het Da Vinci College en het Hoornbeeck College. Start je via de BBL bij De Lange Wei, dan krijg je een arbeidscontract bij ons. Start je via de BOL dan loop je een aantal weken stage bij ons waarna je weer naar een andere stageplek gaat.

Erkenning
We hebben een erkenning voor meerdere opleidingsplaatsen, waaronder:

  • Helpende Zorg en Welzijn (niveau 2);
  • Verzorgende IG (niveau 3);
  • Verpleegkundige (niveau 4);
  • Medewerker Maatschappelijke Zorg (niveau 3 en 4);
  • Administratieve opleidingen.

Begeleiding
Als leerling krijg je een eigen werkbegeleider, welke jou gedurende je opleiding begeleidt en toetst op de werkvloer. Onderdelen die aan bod komen zijn kennis, vaardigheden, inzicht en beroepshouding. Bij diverse zorgopleidingen werk je gedurende je opleiding ieder jaar op een andere afdeling of locatie.

Loopbaanontwikkeling

Om goede en kwalitatief hoogwaardige zorg te kunnen blijven leveren, is goed gekwalificeerd personeel noodzakelijk. Wij bieden je na het behalen van je diploma de mogelijkheid om je te blijven ontwikkelen en ontplooien door middel van het volgen van (interne) opleidingen, workshops of cursussen.

 

Contact
Wil je meer weten over de mogelijkheden om bij ons een opleiding te volgen? Bekijk dan onze vacatures, stuur een open sollicitatie of neem telefonisch contact op met onze Medewerkers Opleiden via 0184-678000.