Wonen bij ons

Waar en hoe u ook woont of leeft, er kan een moment in uw leven komen dat u ondersteund wilt worden in uw dagelijkse bestaan. Op het moment dat deze ondersteuning door uw mantelzorgers en/of professionele zorg thuis niet meer mogelijk is of het risico voor u te groot is om zelfstandig thuis te wonen, kunt u met een verpleeghuisindicatie bij ons komen wonen.

 

In onze woonzorgcomplexen ondersteunt een vast team u, in samenwerking met uw mantelzorgers en vrijwilligers, in uw dagelijkse leven. Daarbij staat uw zelfstandigheid en zelfredzaamheid hoog in het vaandel.

 

Het gaat om u!
Onze zorg- en dienstverlening is erop gericht dat u de regie over uw eigen leven blijft voeren. Wij bieden u zorg, diensten, activiteiten, behandeling en services die vallen binnen uw indicatie. Alles geheel op maat. Samen met u maken wij een Zorgleefplan. Daarin staan al uw wensen, keuzes en afspraken op het gebied van wonen, zorg en welzijn.

 • Woonzorgcomplex

  De Rembrandthof

  Centraal gelegen in de dorpskern Boven-Hardinxveld in de gemeente Hardinxveld-Giessendam ligt locatie De Rembrandthof. Het centrum waar ouderen en mensen met functiebeperkingen wonen in ruime appartementen, zich veilig kunnen voelen en waar op loopafstand alle voorzieningen bereikbaar zijn.

  Meer informatie
 • Woonzorgcomplex

  De Zes Molens

  In de dorpskern Hoornaar in de gemeente Molenlanden ligt locatie De Zes Molens.  In een landelijke omgeving kunt u wonen in een kleinschalige en veilige omgeving waar op loopafstand diverse voorzieningen bereikbaar zijn.

  Meer informatie
 • Woonzorgcomplex

  De Groene Wei

  In samenwerking met BM van Houwelingen, Syndion en de gemeente gaat De Lange Wei een nieuw woonzorgcomplex realiseren in Giessenburg. In het complex aan de Neerpoldersweg komen 36 huurappartementen en een ontmoetingscentrum. Naast het complex worden ook koopwoningen gebouwd.

  Meer informatie
 • Hof van Sliedrecht

  In Hof van Sliedrecht biedt een wijkteam van De Lange Wei sinds oktober 2018 zorg en ondersteuning aan bewoners van Hof van Sliedrecht.

  Meer informatie