De Rembrandthof

Centraal gelegen in de dorpskern Boven-Hardinxveld in de gemeente Hardinxveld-Giessendam ligt locatie De Rembrandthof. Het centrum waar ouderen en mensen met functiebeperkingen wonen in ruime appartementen, zich veilig kunnen voelen en waar op loopafstand alle voorzieningen bereikbaar zijn.

 

Het woonzorgcomplex bestaat uit 62 zorgappartementen en 85 aanleunwoningen. De zorgappartementen worden door ons uitgegeven en de aanleunwoningen door Fien Wonen/Woongaard. De zorgappartementen hebben een grootte van 45 m2 en zijn verdeeld over drie etages. In uw zorgappartement beschikt u over een:

  • Woonslaapkamer;
  • Keukenblok (zonder kookvoorziening);
  • Badkamer met douche en toilet;
  • (Frans) balkon of terras.

Naast uw eigen appartement kunt u in ons woonzorgcomplex gebruik maken van diverse dagbestedingsruimtes.

 

Welke voorzieningen zijn er in het complex?
Het woonzorgcomplex beschikt over een atrium, restaurant, terrassen, beweeg- en beleeftuin, winkel, bibliotheek, kapsalon, fysiotherapeut, verenigingen, meerdere ruimtes voor dagbesteding en winkels op loopafstand. 

 

Hoe komt u in aanmerking?
Om te wonen in locatie De Rembrandthof heeft u een indicatie volgens de Wet Langdurige Zorg (Wlz) nodig. Deze indicatie kunt u aanvragen bij het CIZ (Centrum Indicatiestelling Zorg). Op werkdagen is het CIZ telefonisch bereikbaar via 088-7891000. Het CIZ bepaalt op basis van uw zorgbehoefte welk zorgprofiel het beste bij u past. In een zorgprofiel staat een omschrijving van de aard en inhoud van de zorgbehoefte en de noodzakelijke zorg.