Diensten & winkels


In het woonzorgcomplex in Boven-Hardinxveld kunt u op loopafstand gebruik maken van diverse diensten en (dagelijkse) boodschappen doen. 

 

Kapsalon A3
De kapsalon is gevestigd op de tweede verdieping en is van dinsdag tot en met vrijdag geopend. Een afspraak kunt u maken via de receptie. Kosten zijn voor eigen rekening, de prijslijst is aanwezig in de kapsalon.

 

Pedicure

Wanneer u bij ons woont, kunt u gebruik blijven maken van uw huidige pedicure of ervoor kiezen gebruik te maken van de pedicure in het woonzorgcomplex. Een afspraak kunt u maken via de receptie.

 

Atlas Fysiotherapie
Op de begane grond van het woonzorgcomplex, aan de Rembrandthof 95, is Atlas Fysiotherapie gevestigd. De praktijk is geopend van maandag tot en met vrijdag van 08.10 tot 18.00 uur. Om een afspraak te maken, kunt u telefonisch contact opnemen op het hele of het halve uur via 0184-613196 of mailen naar praktijk AT atlasfysiotherapie DOT nl.

 

Bibliotheek

Op de eerste etage vindt u een bibliotheek met een ruim assortiment aan gewone en groot letterboeken. Iedere dinsdag- en donderdagmiddag is de bibliotheek geopend van 16.00 en 17.00 uur. Bij de receptie kunt u een strippenkaart kopen van € 5,00 waarmee u boeken kunt lenen. 

Winkel
Grenzend aan het restaurant vindt u een winkel waar u terecht kunt voor uw alledaagse boodschappen, zoals brood, drinken, groenten in blik, soepen, koekjes, snoepjes, drogisterij artikelen, kaarten, cadeautjes, hulpmiddelen en bloemen. De winkel is van maandag tot vrijdag geopend van 9.30 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 16.00 uur.

 

Bloemenkraam
Iedere vrijdag is de bloemenkraam in het atrium van 9.30 tot 12.00 uur geopend. Voor de bloemenkraam werken we samen met BloemCreatief uit Hardinxveld-Giessendam. BloemCreatief levert ons een breed assortiment aan, zoals planten voor binnen en buiten, grote en kleine boeketten, losse bloemen en bloemstukjes.

 

Vitrines
In het atrium staan vitrines van de Wereldwinkel en de handwerkclub. De producten uit deze vitrines, zijn veelal te koop. Wilt u iets kopen? Geeft u dit dan aan bij de receptioniste. Zij helpt u graag verder.