Restaurant De Boerse Pracht


In restaurant De Boerse Pracht bent u dagelijks van harte welkom voor een kopje koffie, een lunch, warme maaltijd of om à la carte dineren. Het restaurant ligt centraal in ons woonzorgcomplex in Boven-Hardinxveld en is echt een plek om elkaar te ontmoeten. Bij mooi weer biedt ons sfeervolle terras u de mogelijkheid om buiten te eten.

 

De koks van het restaurant maken iedere dag menu’s voor de warme maaltijd. Bij deze menu’s heeft u de keuze om te combineren. Daarnaast kunt u à la carte bij ons eten via onze kleine en grote kaart of uw verjaardag bij ons vieren. In ons restaurant is een pinautomaat aanwezig. 

Buffetavonden
Tien keer per jaar kunt u deelnemen aan een buffetavond met iedere editie een ander thema. Te denken valt aan een mossel-, asperge-, zomer-, Aziatische of Italiaanse avond. Wanneer de avonden plaatsvinden, het thema van die avond en vanaf wanneer u kunt reserveren, kunt u lezen in diverse kranten in Hardinxveld-Giessendam en Giessenlanden, op onze nieuwspagina of in het activiteitenboekje. Groepen kunnen tot maximaal acht personen via de receptie reserveren.

 

Openingstijden
Dagelijks van 9.30 tot 19.00 uur.

Tafeltje reserveren?
Wilt u graag komen lunchen of dineren in restaurant De Boerse Pracht? Of wilt u weten wat de verdere mogelijkheden zijn? Neemt u dan gerust contact met ons op via telefoonnummer 0184-678000.