Restaurant


In restaurant De Zes Molens bent u dagelijks van harte welkom om een kopje koffie, een lunch, warme maaltijd of diner te nuttigen. Het restaurant grenst aan de polder van Hoornaar en biedt u de mogelijkheid u centraal in het dorp elkaar te ontmoeten. Bij mooi weer biedt ons sfeervolle terras u de mogelijkheid om buiten te eten.

 

De koks maken iedere dag een maaltijd van de dag, daarnaast kunt u dagelijks vanaf 14.00 uur bij ons high tea’en of geniet van de gerechten op onze menukaart. Tevens kunt u ook uw verjaardag bij ons vieren. In ons restaurant is een pinautomaat aanwezig. 
 

Menu avonden
Iedere vrijdagavond, behalve de eerste vrijdag van de maand, kunt u genieten van een heerlijke menu avond in ons restaurant. In onze agenda en het activiteitenboekje kunt u lezen welk menu's wij serveren. 

 

Buffetavonden
Op de eerste vrijdag van de maand kunt u deelnemen aan een buffetavond met iedere editie een ander thema, zoals een mossel-, asperge-, zomer-, Aziatische of Italiaanse avond. In onze agenda en het activiteitenboekje kunt u lezen welk thema de volgende editie heeft. 


Openingstijden

  • Maandag t/m vrijdag: 10.00 tot 19.00 uur
  • Zaterdag en zondag: 11.00 tot 19.00 uur

Tafeltje reserveren?
Wilt u graag komen lunchen of dineren in restaurant De Zes Molens? Of wilt u weten wat de verdere mogelijkheden zijn? Neemt u dan gerust contact met ons op via telefoonnummer 0184-678043.

 

Bekijk onze menukaart