Dagbesteding

Zinvolle dagbesteding draagt bij aan uw geluk. Dagelijks kunt u in onze woonzorgcomplexen in contact komen met buurtgenoten en deelnemen aan activiteiten. Naast deelname aan losse activiteiten kunt u ook de gehele dag bij ons verblijven.

 

Iedere doordeweekse dag is onze dagbesteding geopend tussen 10.00 en 16.00 uur in locatie De Lange Wei in Boven-Hardinxveld en in locatie De Zes Molens in Hoornaar. Daarnaast bieden wij op woensdag en vrijdag van 10.00 - 16.00 uur dagbesteding in Bredero's Hof, Giessenburg. Tot 31 december kunt u hier ook zonder WMO-indicatie naartoe komen!.

De activiteiten kunt u naar wens individueel of in de groep doen. Tussen de middag luncht u met alle deelnemers van de dagbesteding.  Wilt u langer blijven dan kunt u tegen een kleine vergoeding tot 18.00 uur bij ons blijven en een maaltijd gebruiken. Neemt u voor meer informatie contact met ons op.

 

Hoe vraagt u dagbesteding aan?

Om deel te nemen aan de dagbesteding, dient u een WMO-indicatie maatwerk begeleiding aan te vragen. Dit kunt u doen bij de gemeente waarin u woont.

 

Dagbesteding zonder indicatie

Heeft u geen indicatie of wilt u meer dagen deelnemen aan de dagbesteding dan gesteld in uw indicatie? Dan kunt u ons ook particulier inschakelen.