Huishoudelijke ondersteuning

Heeft u behoefte aan ondersteuning in het huishouden omdat het u fysiek te zwaar wordt en u uw huishouding niet meer met uw eigen netwerk kunt organiseren? De huishoudelijk medewerkers van De Lange Wei helpen u graag. Zo kunt u zo lang mogelijk zelfstandig thuis blijven wonen. 

 

Wij bieden huishoudelijke ondersteuning in de gemeentes Hardinxveld-Giessendam, Giessenlanden en Gorinchem. Daarbij streven wij ernaar dat een vaste medewerker, op afgesproken dagen en tijdstippen bij u is. Op deze manier weet u op wie u kunt rekenen.

 

Hoe vraagt u huishoudelijke ondersteuning aan?

Om huishoudelijke ondersteuning te ontvangen kunt u contact opnemen met het WMO-loket van uw gemeente. Nadat een beschikking is afgegeven, komt een medewerker van ons bij u langs om samen met u uw situatie te bekijken. Daarbij inventariseren wij uw wensen en behoeften, wat u zelf kunt, wat uw familie, vrienden en kennissen voor u kunnen doen en bij welke taken u onze hulp nodig heeft. Huishoudelijke ondersteuning wordt op maat gemaakt. Het streven is een schoon en leefbaar huis.

 

Hulp zonder indicatie

Heeft u geen indicatie of wilt u meer huishoudelijke ondersteuning dan gesteld in uw indicatie? Dan is onze particuliere ondersteuning misschien iets voor u!