Wijkverpleging

Wanneer u thuis zorg nodig heeft in Hardinxveld-Giessendam, Molenlanden of Drechtsteden, staan onze professionele wijkverplegingteams graag voor u klaar. Met extra hulp van uw omgeving in samenwerking met de wijkverpleging, kunt u zo lang mogelijk zelfstandig, in uw vertrouwde omgeving, blijven wonen.

 

Wij werken met kleine zelfstandige teams vanuit de wijksteunpunten in Boven-Hardinxveld, Beneden-Hardinxveld, Giessenburg en Hoornaar. In Sliedrecht is een zorgteam aanwezig in Hof van Sliedrecht, waar zij bewoners ondersteunen. 

 

Hoe vraagt u wijkverpleging aan?

Om wijkverpleging te ontvangen, neemt u contact op met één van onze wijksteunpunten. Een wijkverpleegkundige maakt met u een afspraak om samen met u uw situatie in beeld te brengen. Hierbij inventariseert de wijkverpleegkundige welke wensen en behoeften u heeft, wat u zelf nog kunt, waar uw familie, vrienden of kennissen bij kunnen helpen en waar u professionele hulp bij nodig heeft.

 

Zorg zonder indicatie

Heeft u geen indicatie of wilt u meer wijkverpleging dan gesteld in uw indicatie? Dan is onze particuliere zorg misschien iets voor u!