3 maart 2022

Ontdekdezorg week 2022

Wegens omstandigheden gaat de koopavond op donderdag 24 maart niet door!
Wil jij de overstap maken naar de ouderenzorg? Heb je vragen, of wil je weten welke mogelijkheden wij bieden voor jou? Maak dan een afspraak met onze Recruiter. Mail naar sollicitaties@delangewei.nl of bel of whatsapp naar 06-83778775.

Overweeg je de overstap naar een ideale werkplek? Shop je job bij De Lange Wei! 

Op donderdag 17 maart en donderdag 24 maart organiseert De Lange Wei twee koopavonden in het teken van de #Ontdekdezorg week. Kom langs en maak kennis met onze organisatie. Op deze avonden wordt een impressie gegeven van de verschillende functies die beschikbaar zijn. 

Loop langs bij de verschillende stands voor een meet & greet met collega’s die jou voor zijn gegaan. Pas jij de verzorgende jas beter dan die van je vorige baan? Van stewardess naar verzorgende of van horecamedewerker naar leefplezier assistent. Waar je ook vandaan komt, wij bieden de service bij jouw overstap naar zinvol werk in de ouderenzorg.

Wanneer, waar en hoelaat?

  • Donderdag 17 maart tussen 19.00-21.00 uur in locatie De Rembrandthof in Boven-Hardinxveld
  • Donderdag 24 maart tussen 19.00-21.00 uur in locatie De Rembrandthof in Boven-Hardinxveld

Meld je aan per mail bij onze Recruiter, Cynthia Brouwer. Zij is telefonisch of per whatsapp bereikbaar via 06-83778775 of per mail via c.brouwer@delangewei.nl

Kom langs op onze koopavond en wie weet word jij onze vaste klant!

Heeft u vragen over onze zorg?