Over ons

Over De Lange Wei

De Lange Wei ondersteunt ouderen en mensen met functiebeperkingen in de gemeente Hardinxveld-Giessendam, gemeente Molenlanden en omgeving. Wij bieden u die ondersteuning die u nodig heeft om zoveel mogelijk te kunnen blijven leven zoals u dat wilt. Wij horen graag van u wat u belangrijk vindt. Dat kan zijn op het gebied van zorg, wonen, leefplezier of aanvullende diensten. 

Ondersteuning die bij u past

Bij De Lange Wei vinden we het belangrijk dat we samen met u zoeken naar die ondersteuning die bij u en bij uw leven past. U geeft aan aan welke ondersteuning u (tijdelijk) behoefte heeft. En als uw vraag verandert, dan zoeken we met u en de mensen om u heen naar creatieve oplossingen. Want wat vandaag voor u belangrijk is, kan morgen zomaar anders zijn. U houdt zelf de regie over uw eigen leven. Welke keuzes maakt u voor uw daginvulling, zorg en welzijn?  

Medewerkers en vrijwilligers

Bij De Lange Wei werken ongeveer 600 toegewijde medewerkers om u hoge kwaliteitszorg en -welzijn te bieden. Deze zorg en ondersteuning leveren zij in samenwerking met mantelzorgers en onze ruim 250 vrijwilligers. Zij aan zij zetten zij zich in voor al onze cliënten in ons werkgebied.

Heeft u vragen over onze diensten?