LW230822 38 kopie
Onze diensten

Wijkverpleging

Wanneer u thuis zorg nodig heeft in Hardinxveld-Giessendam, Molenlanden of Drechtsteden, staan onze professionele wijkverplegingteams graag voor u klaar. Met extra hulp van uw omgeving in samenwerking met de wijkverpleging, kunt u zo lang mogelijk zelfstandig, in uw vertrouwde omgeving, blijven wonen.

Professionele wijkverpleging­teams

Wij werken met kleine zelfstandige teams vanuit de wijksteunpunten in Boven-Hardinxveld, Beneden-Hardinxveld, Giessenburg en Hoornaar. In Sliedrecht is een zorgteam aanwezig in Hof van Sliedrecht, waar zij bewoners ondersteunen.

Hoe vraagt u wijkverpleging aan?

Om wijkverpleging te ontvangen, neemt u contact op met één van onze wijksteunpunten. Een wijkverpleegkundige maakt met u een afspraak om samen met u uw situatie in beeld te brengen. Hierbij inventariseert de wijkverpleegkundige welke wensen en behoeften u heeft, wat u zelf nog kunt, waar uw familie, vrienden of kennissen bij kunnen helpen en waar u professionele hulp bij nodig heeft.

Wijkverpleging

Onze locaties

Een wijkverpleegkundige maakt met u een afspraak om samen met u uw sitauatie in beeld te brengen. Wanneer u wijkverpleging van ons ontvangt, wordt u geholpen door het wijkteam van het dichtstbijzijnde wijksteunpunt.

Zorg zonder indicatie

Heeft u geen indicatie of wilt u meer wijkverpleging dan gesteld in uw indicatie? Dan is onze particuliere zorg misschien iets voor u!

Particuliere zorg     

Aanvullende diensten

Heeft u behoeften aan meer zorg, hulp of ondersteuning? Wij bieden u diverse mogelijkheden om zo lang mogelijk thuis in uw vertrouwde omgeving te blijven wonen. Bekijk onze aanvullende diensten!

Heeft u vragen over onze diensten?