Onze diensten

Dagbesteding

Zinvolle dagbesteding draagt bij aan uw geluk. Op onze dagbesteding locaties bieden we u structuur en een zinvolle invulling van uw dag. Uw zelfstandigheid wordt gestimuleerd waar mogelijk. Dagelijks kunt u in onze woonzorgcomplexen in contact komen met buurtgenoten en deelnemen aan activiteiten. Naast deelname aan losse activiteiten kunt u ook de gehele dag bij ons verblijven onder gezelschap van professionele begeleiders.

Activiteiten

Iedere doordeweekse dag is onze dagbesteding geopend tussen 10.00 en 18.00 uur in locatie De Lange Wei in Boven-Hardinxveld en in locatie De Zes Molens in Hoornaar. Daarnaast bieden wij op maandag, woensdag en vrijdag van 10.00 tot 17.45 uur dagbesteding in De Groene Wei in Giessenburg. In de Hof van Sliedrecht komen vijf dagen per week een aantal bewoners naar de dagbesteding.

De activiteiten kunt u naar wens individueel of in de groep doen. Tussen de middag luncht u met alle deelnemers van de dagbesteding en aan het eind van de dag is er een gezamenlijke broodmaaltijd. Neemt u voor meer informatie contact met ons op.

Huidige plaatsen beschikbaar op onze dagbesteding locaties:

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag
De Rembrandthof
De Zes Molens
De Groene Wei ✔(middag) ✔(middag) ✔(middag) ✔(middag)
Hof van Sliedrecht ✔(ochtend) ✔(ochtend) ✔ (ochtend)

Hoe vraagt u dagbesteding aan?

Om deel te nemen aan de dagbesteding, dient u een WMO-indicatie maatwerk begeleiding aan te vragen. Dit kunt u doen bij de gemeente waarin u woont.

WMO aanvragen

Dagbesteding zonder indicatie

Heeft u geen indicatie of wilt u meer dagen deelnemen aan de dagbesteding dan gesteld in uw indicatie? Dan kunt u ons ook particulier inschakelen.

Particuliere zorg aanvragen

Dagbesteding

Onze locaties

Dagelijks kunt u in onze dagbestedingslocaties in contact komen met buurtgenoten en deelnemen aan activiteiten.

Aanvullende diensten

Heeft u behoeften aan meer zorg, hulp of ondersteuning? Wij bieden u diverse mogelijkheden om zo lang mogelijk thuis in uw vertrouwde omgeving te blijven wonen. Bekijk onze aanvullende diensten!

Heeft u vragen over onze diensten?