Onze diensten

Logeer-zorghotel

Respijtzorg is het tijdelijk overdragen van de zorg, ter ondersteuning van de mantelzorg. Wanneer u dit met een gerust hart overdraagt, houdt u mantelzorgen langer vol. Wij helpen u graag en vakkundig in onze zorghotelkamer.

Familie en mantelzorger even ontzorgen

De zorghotelkamer is bestemd voor ouderen die nog thuis wonen met somatische beperkingen en beginnend dementie. Mantelzorgers zorgen soms jarenlang 24/7 voor hun naaste. Om dit vol te houden en overbelasting te voorkomen, is het goed af en toe even vrijaf te nemen van de zorg. Bijvoorbeeld een weekje weg of thuis tot rust komen. Maar dat is alleen mogelijk als u die zorg op een verantwoorde manier kunt overdragen.

Wie vertrouwt u tijdens uw afwezigheid de zorg voor uw dierbare toe? Onze zorghotelkamer biedt uitkomst!

Hotel faciliteiten met 24 uur zorg

Tijdens het tijdelijke verblijf in onze zorghotelkamer kunt u met een gerust hart de zorg voor uw dierbare tijdelijk overdragen aan onze professionele zorgmedewerkers. Wij dragen bij aan de persoonlijke verzorging, verpleging, ondersteunende begeleiding en huishoudelijke zorg. De logé kan gewoon met alles meedoen. Deelnemen aan activiteiten van het huis, 3x daags maaltijden (alleen op de kamer of gezellig met anderen), kopje koffie en visite ontvangen op de kamer, etc. De logé is in goede handen.

Aanvullende informatie:

  • Bespreek/reserveer snel, zeker tijdens vakantieperiode. De planning loopt snel vol. 
  • Verblijf per week (met een minimum van 1 week).
  • Opname dag, vertrek dag, inchecktijd en uitchecktijd gaan altijd in overleg.
  • Volledig ingericht zorghotelkamer met eigen badkamer 
  • Uw thuiszorgaanbieder zegt u tijdelijk af tijdens uw verblijf. U meldt u weer aan zodra u thuis komt. (indien van toepassing). Wij ontvangen graag een schriftelijke overdracht van uw zorgaanbieder omtrent uw zorgvraag.
  • Uw eigen huisarts blijft verantwoordelijk voor medische zorg. U dient voldoende medicatie voor de gehele periode van uw verblijf mee te nemen.
  • We zijn een open huis. Het is vrij voor de logé en visite om in en uit te lopen.

Vergoeding voor uw tijdelijk verblijf is mogelijk vanuit:

  • WMO, informeer bij het loket van uw gemeente.
  • WLZ indicatie, informeer bij onze woonzorgbemiddelaar Helga Ravestein.
  • Particulier, informeer bij onze woonzorgbemiddelaar Helga Ravestein.

Inrichting zorghotelkamer
Het woongedeelte is voorzien van een zithoek, een televisie en een eetkamertafel met stoelen. Het keukengedeelte heeft een koelkast, magnetron, koffiezetapparaat, bestek, serviesgoed. Het slaapgedeelte is voorzien van een hooglaagbed, een nachtkastje, een kledingkast met handdoeken, washandjes en linnengoed. De doucheruimte is voorzien van een inloopdouche, wastafel en toilet.

In De Rembrandthof is een 1kamer appartement en in De Groene Wei is het een 2 kamer logeer appartement, waarin de slaapkamer apart is. 

In de kamer is een alarmeringstoestel met een hals- of polszender. Hiermee wordt de verzorging gewaarschuwd als er hulp nodig is.

De Rembrandthof:
IMG 2264LW230822 50IMG 9545

De Groene Wei:
LangeWei070923 001 kopieRespijt 9Website kopiëren

Vragen stellen en reserveren

Ik, Helga Ravestein (zorgbemiddelaar), sta u graag te woord.

Aanvullende diensten

Heeft u behoeften aan meer zorg, hulp of ondersteuning? Wij bieden u diverse mogelijkheden om zo lang mogelijk thuis in uw vertrouwde omgeving te blijven wonen. Bekijk onze aanvullende diensten!

Heeft u vragen over onze diensten?