Onze diensten

Wonen met zorg

Waar en hoe u ook woont of leeft, er kan een moment in uw leven komen dat u ondersteund wilt worden in uw dagelijkse bestaan. Op het moment dat deze ondersteuning door uw mantelzorgers en/of professionele zorg thuis niet meer mogelijk is of het risico voor u te groot is om zelfstandig thuis te wonen, kunt u met een verpleeghuisindicatie bij ons komen wonen.

Onze woonzorg­complexen

In onze woonzorgcomplexen ondersteunt een vast team u, in samenwerking met uw mantelzorgers en vrijwilligers, in uw dagelijkse leven. Daarbij staat uw zelfstandigheid en zelfredzaamheid hoog in het vaandel.

Het gaat om u!

Onze zorg- en dienstverlening is erop gericht dat u de regie over uw eigen leven blijft voeren. Wij bieden u zorg, diensten, activiteiten, behandeling en services die vallen binnen uw indicatie. Alles geheel op maat. Samen met u maken wij een Zorgleefplan. Daarin staan al uw wensen, keuzes en afspraken op het gebied van wonen, zorg en welzijn.

Wonen met zorg

Zorg bij

Onze zorg- en dienstverlening is erop gericht dat u de regie over uw eigen leven blijft voeren.

Wonen met zorg

Onze locaties

In onze woonzorgcomplexen ondersteunt een vast team u, in samenwerking met uw mantelzorgers en vrijwilligers, in uw dagelijkse leven.

Heeft u vragen over onze diensten?