Locatie Sliedrecht

Hof van Sliedrecht

Welkom

Hof van Sliedrecht en Residentie Sleijeborgh zijn seniorenappartementen omringd door groen, water en op loopafstand van winkels en terrasjes. Allerlei activiteiten en services verhogen het wooncomfort. Één van de services is de beschikbaarheid van 24 uur professionele zorg door De Lange Wei.

Locatie Hof van Sliedrecht

Thuiszorg in Hof van Sliedrecht

De verhuur van de appartementen gaat rechtstreeks vanuit Hof van Sliedrecht. De Lange Wei levert thuiszorg aan de bewoners die een zorgindicatie hebben. Ons zorgteam biedt deze zorg thuis, in uw eigen appartement, waar u zelfstandig woont.  De appartementen zijn uitgerust met personenalarmering waarmee u 24 uur per dag en 7 dagen per week ons zorgteam kunt alarmeren, wanneer u hiervoor in aanmerking komt.

Woonzorgcomplex

Hof van Sliedrecht biedt  u tal van faciliteiten, zoals een minimarkt, kapsalon, schoonheidsspecialiste en pedicure. Uitgebreide informatie over de residenties en faciliteiten kunt u vinden op de website van Senioren Residenties Drechtstreek (SDR), die bijna 200 seniorenappartementen in Sliedrecht exploiteert verdeeld over Residentie Hof van Sliedrecht en Sleijeborgh.

Alle vragen en contacten lopen via SDR. Zij zullen u waar nodig met het zorgteam van De Lange Wei in contact brengen.

Hoe komt u in aanmerking?

Zelfstandig wonen staat in Hof van Sliedrecht centraal. U heeft geen zorgindicatie nodig  om er te wonen. Er is een zorgteam van De Lange Wei aanwezig.
Op het moment dat u zorg, hulp of ondersteuning nodig heeft, inventariseren wij welke wensen en behoeften u heeft. We inventariseren wat u zelf kunt, waar uw familie of mantelzorgers bij kunnen helpen en waar u professionele hulp bij nodig heeft.

Hof van Sliedrecht

Diensten

Dienst

Partculiere zorg

Dienst

Dagbesteding

Hof van Sliedrecht

Zorgaanbod

Zorg

Lichamelijke beperkingen

Zorg

Eenzaamheid

"Wij staan 7 dagen per week, 24 uur klaar voor de bewoners van Hof van Sliedrecht. Zo wonen zij zo lang mogelijk comfortabel, veilig en gezellig zelfstandig."

Christine Verhoeven - Manager Wijkverpleging

Heeft u vragen over deze locatie?