Onze mensen

Medewerkers

Bij De Lange Wei worden cliënten, medewerkers en vrijwilligers gezien en gekend. De kwaliteit van de geleverde zorg is hoog, dankzij de passie, betrokkenheid en deskundigheid van onze medewerkers. Onze medewerkers genieten van hun werk. Dat zien we terug in langdurige dienstverbanden, een laag ziekteverzuim en een hoge tevredenheid. De Lange Wei stimuleert haar medewerkers om zich te blijven ontwikkelen en biedt interne doorgroeimogelijkheden. 

Ervaring

Daarnaast bieden we jongeren de kans om via werken en leren (als leerling/stagiaire) of naast hun sectorspecifieke studie in de functie van Assistent Zorg ervaring op te doen. De Lange Wei wordt ondersteund door 250 vrijwilligers. Daarvan verrichten 50 vrijwilligers hun werkzaamheden één op één met een cliënt. Deze vrijwilligers zijn gemiddeld één tot vier dagdelen per week actief in onze organisatie. 

Waar kan ik zien of mijn zorgverlener zijn beroep mag uitoefenen?

De verpleegkundigen en andere BIG geregistreerde zorgverleners die in dienst zijn bij De Lange Wei zijn zich verplicht te registreren in het BIG-register. Het BIG-register geeft duidelijkheid over de bevoegdheid van de zorgverleners. Iedere BIG-geregistreerde zorgverlener heeft een uniek, persoonsgebonden BIG-nummer. U kunt dit nummer aan uw zorgverlener vragen. Mocht dit niet mogelijk zijn, kunt u het BIG-nummer opvragen bij de klachtenfunctionaris. De klachtenfunctionaris is bereikbaar via telefoonnummer 0184-678000 of per mail via klachtenfunctionaris@delangewei.nl.

Heeft u vragen over onze diensten?