Onze diensten

Particuliere zorg

Heeft u wensen die niet in de basiszorg of –hulp zijn opgenomen of heeft u geen indicatie? Ook dan staat De Lange Wei voor u klaar. Via onze particuliere zorg kunt u tegen betaling extra of andere zorg of hulp inkopen. Samen stellen we een pakket samen.

Zorg zoals u dat wilt

Wij bieden particuliere zorg aan in de gemeentes Hardinxveld-Giessendam, Molenlanden en Gorinchem. Door middel van de particuliere zorg kunt u extra of andere verzorging of verpleging, ondersteuning in het huishouden of persoonlijke begeleiding inkopen.

Hoe vraagt u particuliere zorg aan?

Particuliere zorg kunt u direct bij ons aanvragen via onze locaties of wijksteun­punten. Onze professionals inventariseren samen met u uw situatie en wensen om een op maat gemaakt pakket voor u samen te stellen.

Wat zijn de kosten?

Particuliere zorg betaalt u zelf. Samen bepalen we welke, hoeveel en met welke frequentie u zorg, hulp of ondersteuning wenst. Zodra wij op de hoogte zijn van uw wensen en behoeften ontvangt u van ons een kostenoverzicht. Neemt u voor meer informatie of de aanvraag van de kosten contact met ons op.

Heeft u vragen over onze diensten?