Onze diensten

Personen­alarmering

Woont u zelfstandig thuis, maar wilt u de zekerheid van professionele zorghulp dichtbij? Maak dan gebruik van onze personenalarmering. 

Langer thuis wonen met de zekerheid van hulp dichtbij

Met personenalarmering voor thuis heeft u met één druk op de knop contact met een verzorgende van De Lange Wei. Zij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.

Zo snel mogelijk bij u

Uniek bij De Lange Wei is dat u na een alarmoproep direct contact heeft met de zorgafdeling. Heeft u direct hulp nodig of lukt het u niet om antwoord te geven, dan komt er zo snel als mogelijk een verzorgende naar u toe om eerste hulp te verlenen. Zo nodig worden de huisarts en/of uw contactpersoon gebeld. Voor spoed moet een ambulance gebeld worden.

Alarmeringstoestellen 

Voor de apparatuur werken we samen met Tunstall. Deze alarmtoestellen hebben het WDTM keurmerk. Zo bent u verzekerd van betrouwbare kwaliteit. Daarnaast is onze zorg uniek en persoonsgericht. Dat begint al bij het informatiegesprek en de installatie, waar we u persoonlijk informeren over de mogelijkheden.

Thuis optimaal veilig voelen

Wij helpen graag u thuis optimaal veilig te voelen. Een geruststellende gedachte voor u en uw naasten.

Hoe vraagt u personen­alarmering aan?

Wilt u de zekerheid en veiligheid van snelle en professionele hulp in uw thuissituatie? Bel voor meer informatie met onze technische dienst.

Aanvullende diensten

Heeft u behoeften aan meer zorg, hulp of ondersteuning? Wij bieden u diverse mogelijkheden om zo lang mogelijk thuis in uw vertrouwde omgeving te blijven wonen. Bekijk onze aanvullende diensten!

Heeft u vragen over onze diensten?