Onze diensten

Eerstelijnsverblijf

Het kortdurend eerstelijnsverblijf (ELV) is zorg en opvang wanneer er vanwege medische redenen tijdelijk niet thuis gewoond kan worden. Bijvoorbeeld om te herstellen na een behandeling in het ziekenhuis. Wij vangen u vakkundig en liefdevol op in deze toch al indrukwekkende tijd.

Tijdelijk verblijf De Rembrandt­hof

Kunt u om medische redenen tijdelijk niet thuis wonen? Bijvoorbeeld omdat u moet herstellen na een operatie, ongeval of ziekte? Dan bent u van harte welkom om tijdelijk te verblijven in De Rembrandthof in Boven-Hardinxveld. 

 

In een huislijk, gemeubileerd verblijf bieden we u een gastvrije, warme en veilige omgeving. U ontvangt tijdens uw ELV (eerste lijns verblijf) zorg op maat. Eten, drinken, linnengoed en schoonmaak wordt door ons verzorgd. Voor familie of mantelzorgers is het mogelijk om ondersteuning te blijven geven.

Uw verblijf regelen

Wilt u tijdelijk verblijven in ons woonzorgcentrum? Geef dan uw voorkeur voor De Lange Wei op bij uw huisarts of het ziekenhuis. Zij spelen uw aanvraag door aan het Regionaal Coördinatie Punt (0183-644886), die de aanvraag verder afhandelt. Het ELV verblijf wordt vergoed vanuit de zorgverzekeringswet.  

Heeft u vragen over eerstelijns­verblijf?

Ik, Helga Ravestein (zorgbemiddelaar), sta u graag te woord.

Heeft u vragen over onze diensten?