12-12-2022

Open avond dagbesteding De Groene Wei

Met de geur van vers gebakken speculaastaart en koffie bij binnenkomst, werd de informatieavond over de dagbesteding in De Groene Wei goed gestart.

Bij binnenkomst de geur van vers gebakken speculaastaart met koffie was een goede start van de avond. Cliënten en mantelzorgers waren positief verrast over de mooie locatie van de dagbesteding in De Groene Wei.

Cliënten en mantelzorgers waren positief verrast over de prachtige locatie. Omdat het donker was buiten laat het uitzicht op het terras nog als een verrassing op zich wachten.
Er was een mooie opkomst van cliënten, vrijwilligers en welzijn molenlanden. Daarnaast waren ook alle medewerkers aanwezig.
Christine presenteerde informatie over De Lange Wei en alle ins en outs van de dagbesteding, waarbij er ruimte was voor vragen en een goede dialoog. Alle cliënten kregen een bootje met daarin wat lekkers met de vraag om mee over te steken van de Bredero's Hof naar De Groene Wei.
Vervolgens ook een groot compliment voor de medewerkers die zich initiatief en vindingrijk 200% hebben ingezet voor deze verhuizing, onder andere door het breien van kussens en dekens. 
 

Enthousiaste reacties en complimenten werden er gegeven maar ook kritische feedback om de dagbesteding nog meer te kunnen verbeteren, kortom een geslaagde avond!

Heeft u vragen over onze zorg?