2-10-2023

Terugblik jubileum Sliekaai

IMG 20231004 WA0015

De Sliekaai vierde 2 oktober haar 5-jarig bestaan met een gezellige middag in De Hof van Sliedrecht met cliënten ; vrijwilligers; medebewoners van de Hof' en genodigden. In dit nieuwsbericht blikken de medewerkers terug naar dit bijzondere moment.

Collage

Wat was het fijn dat zoveel mensen het feest van ons 5-jarig bestaan met ons mee konden vieren. 

Wij als personeel werken met veel liefde en plezier op de Sliekaai om onze deelnemers een fijne en zinvolle dag te bezorgen. We passen onze activiteiten zoveel mogelijk aan op de behoefte en mogelijkheden van de deelnemers, zodat we zorg op maat kunnen bieden binnen de kaders van de dagbesteding. Ons motto is: ‘niets moet, alles mag’ (tot op bepaalde hoogte natuurlijk) 

Dit alles kunnen wij niet zonder onze zeer gewaardeerde vrijwilligers.  Zonder hen kunnen wij de deelnemers niet de aandacht geven die zij verdienen.   

En samen met de zorgmedewerkers vormen wij een front om zo goed mogelijk voor onze deelnemers te zorgen, zodat zij een zo prettig mogelijke oude dag kunnen beleven. 

De deelnemers van de Sliekaai en de genodigden hebben een mooie uitnodigingskaart gekregen en wij als personeel en vrijwilligers een mooie button met onze naam erop. Dit alles is voor ons gemaakt door een kleindochter van één van onze deelnemers. Zij bood ons dit spontaan aan wat wij zeer waarderen. 

Verder kregen we ook de steun van beide directeuren: Bastiaan van Residenties Drechtstreek (Hof van Sliedrecht) en Sander van De Lange Wei. Zij benadrukten het belang van onze dagbesteding voor beide organisaties. 

De muzikanten “Duo IJgenweis“ maakten er een mooi feest van, iedereen zong gezellig mee. 

Met onze deelnemers en hun contactpersoon hebben we een maaltijd gebruikt die verzorgd was door de keukenmedewerkers van de Hof van Sliedrecht. Het was heerlijk! 

Wij willen iedereen bedanken voor de leuke samenwerking en zien uit naar de volgende 5 jaar. 

Groeit bij u ook de behoefte aan een zinvolle dagbesteding en gezelligheid of valt het alleen zijn u zwaar? Kom gerust eens een kijkje nemen op de Sliekaai, waar wij u graag van informatie voorzien. 

Met een hartelijke groet van Moniek, Tea, Mariette en Martina 

Heeft u vragen over onze zorg?