25-4-2024

Vitaal en Verbinding in Hoornaar

IMG 20240420 WA0011

Op 20 april 2024 namen twee enthousiaste medewerkers van De Lange Wei, Gelin en Mirjam, deel aan de uitdagende Dirk IV Loop, een 8-kilometer lange hardloopwedstrijd in Hoornaar. Gekleed in de shirts van De Lange Wei, gingen ze de uitdaging aan. 

Het startschot was om 13:00 uur. Ondanks de harde wind voltooiden ze de 8 kilometers in minder dan een uur, een prestatie waar ze terecht trots op mogen zijn. Gelin deelde haar ervaring: "Met liefde en trots hebben wij hardgelopen in de shirts van onze organisatie. Ondanks de harde wind tegen, hebben we een goede prestatie gedaan."

Na een welverdiend uurtje rust thuis, begon Gelin aan haar avonddienst. Bij haar terugkeer op de afdeling werd ze hartelijk ontvangen door haar collega's en bewoners, die vol bewondering waren voor haar prestatie. 'Ik heb in naam van jullie de 8 kilometer gelopen.' Vertelde Gelin aan de bewoners. De glimlach die dat op de gezichten van de bewoners toverden, sprak boekdelen.

Het is inspirerend om te zien hoe onze collega's hun passie voor sport combineren met hun toewijding aan hun werk hier bij De Lange Wei. Een mooi voorbeeld van hoe vitaliteit en verbinding samenkomt.IMG 20240420 WA0011

Start

Heeft u vragen over onze zorg?