Restaurant

De Zes Molens

In restaurant De Zes Molens bent u dagelijks van harte welkom om een kopje koffie, een lunch of warme maaltijd te nuttigen. Het restaurant grenst aan de polder van Hoornaar en biedt u de mogelijkheid elkaar centraal in het dorp te ontmoeten. Bij mooi weer biedt ons sfeervolle terras u de mogelijkheid om buiten te eten.

Centrale ontmoetings­plek aan de polder

U kunt van maandag t/m vrijdag vanaf 10.00 uur gezellig binnenwandelen. Koffie met iets lekker nuttigen of genieten van de gerechten op onze lunchkaart. Op zaterdag bent u welkom vanaf 14.00 uur.

 Of komt u gezellig bij ons high tea’en? Graag ontvangen wij uw reservering 2 dagen vooraf. High Tea is mogelijk van maandag t/m vrijdag vanaf 11.00 uur. In de huislijke sfeer en met het schitterende uitzicht kunt u genieten van heerlijke hapjes.

 Ook kunt u uw verjaardag of ander feestje bij ons vieren. Kom eens langs en vraag naar de mogelijkheden. In overleg is ook buiten openingstijden mogelijk, daarnaast diverse hapjes en zelfs uit te breiden met diner mogelijkheden.

Onze deuren staan voor iedereen open bij gezellige activiteiten. Onder het genot van een drankje kunt u deelnemen aan activiteiten en in contact komen. Wij zijn trots op deze wijkfunctie en de verbinding met de buurt. Houd onze kalender in de gaten en loop eens binnen. U bent van harte welkom.

In ons restaurant is een pinautomaat aanwezig. 

Openingstijden*

  • Maandag t/m vrijdag: 10.00 tot 17.00 uur
  • Zaterdag: 14.00 tot 17.00 uur
  • Zondag: Gesloten

* Openingtsijden kunnen afwijken tijdens besloten feestjes en bijeenkomsten

Tafeltje reserveren?

Wilt u graag komen lunchen of dineren in restaurant De Zes Molens? Of wilt u weten wat de verdere mogelijkheden zijn? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Activiteiten

Daarnaast staan de deuren voor iedereen open bij gezellige activiteiten. Onder het genot van een drankje kunt u deelnemen en in contact komen. Wij zijn trots op deze wijkfunctie en de verbinding met de buurt. Houd onze kalender in de gaten en loop eens binnen. U bent van harte welkom.

Heeft u vragen over De Zes Molens?