Dinsdagochtend van 11.00 tot 12.00 uur
De Zes Molens

Wandel club vrijwilliger

We kunnen heel wat redenen noteren waarom wandelen zo gezond is. Een stukje lopen heeft een positief effect op je hart en bloedvaten, het is goed voor je hersenen en het draagt bij aan een goede nachtrust. Wij als personeel van De Zes Molens vinden het nog belangrijker dat de bewoners er zo van genieten. 

Wandelclub op dinsdagochtend

Naast dat het veel gezelliger is om sámen met iemand te wandelen, laat ook de lichamelijke- en geestelijke gezondheid van de bewoners het niet toe dat zij zelfstandig een blokje om gaan. Om die reden willen we vanaf dinsdagochtend 5 september om de week (de even weken) met een groepje een wandeling maken. 

Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die, net als de bewoners, graag een stukje willen wandelen in de mooie omgeving van Hoornaar. Ben je om de week op dinsdagochtend 11 uur voor een uurtje beschikbaar,  houd je van wandelen en wil je iets betekenen voor je medemens? Je bent van harte welkom om je aan te melden als vrijwilliger. We wandelen als groep.

Meer informatie? 
Neem contact op met Jolanda Berkhout, coördinator activiteiten en vrijwilligers.            via telefoonnummer 0184-788321
of per mail via j.berkhout@delangewei.nl
Aanwezig: maandag t/m donderdag

j.berkhout@delangewei.nl

Heeft u vragen over deze functie?