25-06-2024

Fase 1 afgerond

25 6 1

De verbouwing kende zijn aftrap met de verbouwing van huiskamer A, die schitterend grenst aan onze beleeftuin. Deze huiskamer en aangrenzende zusterpost zijn opgeleverd en ook direct ingericht door team A. 
Daarnaast wordt er hard gewerkt aan de aanbouw naast de dienstingang bij de keuken. De 'look' aan de buitenzijde is goed zichtbaar door de steigers heen.
En in het atrium worden de contouren ook goed zichtbaar.

fase 1: Huiskamer Team A
Team A heeft tijdens de verbouwing goed vertoefd in de tijdelijke huiskamer. De ruimte was omgetoverd tot een gezellige huiskamer. Maar natuurlijk keken collega's uit naar de nieuw verbouwde ruimte. Toen deze dan ook klaar was, gingen ze voortvarend aan de slag. Meubels erin, keuken inrichten en terug verhuizen.
De ruimte ademt rust uit. Vandaag schijnt de zon door de mooie gordijnen en is er lichte  klassieke muziek op de achtergrond. Met de foto's geven we u graag een impressie.  

25 6 425 6 125 6 225 6 3

fase 2: Uitbreiding - Dienst ingang bij de keuken
De gevelbekleding is aangebracht op de extra appartementen. De gevel is afgewerkt met dakpannen. Dit sluit fraai aan bij de rest van het pand. Ook binnen wordt hard gewerkt en krijgen de ruimtes vorm. De appartementen op de eerste en tweede verdieping zullen rond de zomer afgerond zijn. 
Voor de dienstingang bij de keuken wordt per dagdeel afgewogen of beperkte toegang door deze ingang mogelijk is. We zijn blij met de flexibiliteit van de werkmensen. 

25 6 125 6 2

fase 3: Hoofdentree en atrium
Na een periode van slopen en heien is nu de fase van opbouw aangebroken. Velen die de tekeningen zagen van de extra woonkamers en vergaderruimtes boven de hoofdentree, hadden moeite dit voor ogen te zien.
Nu de opbouw in volle gang is worden we geholpen. De houten framewerken maken duidelijk hoe groot en waar deze ruimtes zijn.
De stofschotten, die het bouwgebied afzetten, zijn door de medewerkers welzijn samen met de bewoners opgefleurd. En iedere keer komen er weer fleurige items bij.
Op de begane grond worden de oude appartementen, die direct na de hoofdingang liggen, omgebouwd tot kantoor ruimtes. Ook hier is het grootste sloopwerk achter de rug en zijn we benieuwd naar de voortgang.  
25 6 125 6 425 6 325 6 2

Van de nood een deugd maken.

Een oud spreekwoord wat in het Atrium weer tot leven komt. De sfeerloze stofschotten worden door de welzijn medewerkers tesamen met onze bewoners steeds kleurrijker en gezelliger gemaakt. Het begon met het thema Delfsblauw. Daarna werd de lange zijde in natuur-sfeer gemaakt met vrolijke bloemen en vogels. En er is een raam gemaakt om op de hoogte te blijven van de voortgang.
Ergens op de grond steken 2 lieve muisjes hun neus door het schot. 
Gezellig

Gezellig 2

Gezellig 3

Heeft u vragen over onze zorg?