09-7-2023

Gezellige familiemiddag Team C

37b2a30a 2b59 44c9 9704 0c2c75847072

Met feestelijke welkomstdrankjes werden zaterdagmiddag 24 juni de bewoners van Team C met hun familie welkom geheten door de leerlingen en leercoaches van het team in het restaurant De Boerse Pracht in de Rembrandthof. De zaal was omgetoverd tot een gezellige ruimte met zomerse versieringen. Een goedgevulde plank met lekkernijen en een gezellige muziekbingo, maakte de middag tot een geslaagde bijeenkomst.

Zowel de bewoners als hun familieleden genoten van al het lekkers en zongen uitbundig mee met de muziek uit de oude tijd. De bijeenkomst is volledig georganiseerd door de leerlingen van Team C, de leerafdeling stond dan ook centraal tijdens de middag. Samen met de bewoners en hun familie is er geavaleerd over het verloop van de leerafdeling het afgelopen jaar. Er werd door iedereen positief gesproken en er werden leuke en leerzame tips gegeven. Ook manager intramurale zorg, Ellen  heeft haar complimenten gegeven aan de leerlingen, leercoaches en heel team C voor hun inzet afgelopen jaar om de leerafdeling mee vorm te geven.  


De middag werd afgesloten met een lekker hapje en een drankje en iedereen kreeg een cadeautje mee als dank voor de komst en als aandenken aan deze gezellige familiemiddag. Een applaus voor de keuken mocht niet ontbreken, want de feestelijke high tea en heerlijke hartige hapjes zorgden bij iedereen voor een lach op het gezicht.
Kortom: een geslaagde middag voor de bewoners, familie, collega's, leercoaches en leerlingen van Team C!

Schermafbeelding 2023 07 11 140455

Heeft u vragen over onze zorg?