24-2-2024

Huiskamer Team A voortgang

IMG 4639

De huiskamer van Team A staat vol met bouwmaterialen. Vooral om de mooie ruimte heen is er al veel veranderd. De toegang naar de huiskamer is verlegd. Waar eerst een opslagruimte was, is nu een gang richting de huiskamer gemaakt.

Tussen de overgang van de appartementen van de bewoners en de aanleunbewoners is een kozijn geplaatst, waar een deur in gaat komen. 
Deze deur, die naast de lift is gesitueerd, kan in de toekomst met behulp van domotica ingezet worden voor extra bescherming voor onze bewoners.

Dit is mogelijk gemaakt doordat de toegang naar de huiskamer is verlegd naar achter de lift, dichter bij het atrium.

IMG 4637 kopie

De voormalige toegang van de huiskamer is nu voorzien van mooie kozijnen, waar veel glas in gaat komen, waardoor een prachtige ruimte voor de teampost is gemaakt.

IMG 4626 kopie

Ondertussen wordt er ook gewerkt aan de eerste 6 appartementen voor onze bewoners op de begane grond en op de eerste verdieping die verbouwd zijn. Voorheen woonden bewoners en aanleunbewoners door elkaar heen. Met de verbouwing wordt deze indeling veranderd. Hiervoor zijn de eerste 3 (van de totaal 6) aanleun appartementen omgebouwd tot 6 appartementen voor onze bewoners.

Op dit moment worden in die appartementen prachtige hout-look vloeren gelegd in deze appartementen.

IMG 4644 kopie         IMG 4645 kopie

Heeft u vragen over onze zorg?