15-6-2023

Prachtige schenking tijdens modeshow in De Rembrandthof

IMG 3307

Woensdag 14 juni mocht De Rembrandthof een prachtige schenking in ontvangst nemen van De Vrienden Van De Lange Wei. Tijdens de pauze van de modeshow in De Rembrandthof werden zij verrast.

De modeshow is een terugkerend evenement in De Rembrandthof en dit jaar was geen uitzondering. Het thema was deze keer ‘een reis rond de wereld’. Met veel enthousiasme en creativiteit verkleedden medewerkers en kinderen zich als vertegenwoordigers van diverse landen.  Onder begeleiding van passende muziek en leuke feitjes over elk land liepen ze trots over de rode loper. 

Het was een waar spektakel waar de bewoners en bezoekers van genoten.

Als kers op de taart werd De Rembrandthof in de pauze verrast toen de Vrienden van De Lange Wei twee prachtige giften overhandigden. Samen met de kringloop Graafstroom uit Goudriaan schonken zij een Braintrainer en samen met de kringloop De Cirkel uit Hardinxveld-Giessendam maakten ze het mogelijk om ook een Qwiek.up te overhandigden.  Deze twee prachtige geschenken helpen bij het stimuleren van het geheugen en denkvermogen van ouderen met dementie en ondersteunen de belevingsgerichte zorg.

De Lange Wei is heel dankbaar voor de steun van De Vrienden Van De Lange Wei en de kringlopen. Een mooie verrijking voor de persoonsgerichte zorg!

1

Collage

Heeft u vragen over onze zorg?